Kom raskt tilbake på banen! Få hurtig og riktig hjelp ved idrettsskade.

Bestill time

Vi undersøker, forebygger, behandler og rehabiliterer

Idrettsskader er en samlebetegnelse på muskel- og skjelettskader man typisk pådrar seg i forbindelse med utøvelse av forskjellige former for sport og idrett. Vi undersøker, behandler og rehabiliterer pasienter med akutte skader og belastningskader, enten de er oppstått under konkurranseidrett på elitenivå eller gjennom lek, friluftsliv, mosjon eller andre former for fysisk aktivitet.

Våre terapeuter har kompetanse og lang erfaring med behandling av idrettsskader, som kan oppstå på alle nivå. Vi har terapeuter hos oss som i lang tid har fulgt opp Viking Fotballklubb sin elitesatsning, men hos oss er alle med en idrettsskade velkomne.

Forskjellige idretter har alle skader som er typiske for nettopp sin idrett og som forekommer blant utøvere av den aktuelle sporten hyppigere enn i befolkningen forøvrig. Tidligere fikk pasienter ofte beskjed om å ta det med ro i 2-3 uker, men nyere forskning viser at det er best med en aktiv tilnærming til skader, enten de er akutte eller belastningsskader.

Slik jobber også vi, men med fokus på at enhver skade er unik og derfor må behandles på en tilpasset måte.

Vikingklinikken er en del av behandlingsnettverket til Idrettens Skadetelefon. Idrettens Skadetelefon er opprettet for å ivareta idrettsutøvere som har fått en idrettsskade. Ring telefonnummer 02033 for hjelp med din idrettsskade.