Høy kompetanse på idrettsskader!

Vikingklinikken består av to idrettsmedisinsk klinikker. Hovedklinikken er i SR-Bank Arena, men vi har også en avdeling på Eiganes (Steingata 98).

Hos oss treffer du behandlere og lege med lang fartstid og bred erfaring innen idrettsmedisin samt forebygging og behandling av skader. Viking Fotballs A-lag og ungdomsavdeling er blant de vi server med vår medisinske kompetanse og erfaring, og vi står selvsagt klar til å hjelpe deg også!

Vi har stor kapasitet, korte ventetider og topp moderne utstyr og treningsfasiliteter. Vi behandler din idrettsskade, uansett type idrett og om du er mosjonist, toppidrettsutøver eller noe midt i mellom. Aktive pasienter som trenger fysikalsk rehabilitering og trening for sin idrettsskade er også hjertelig velkomne hos oss.

Vi tilbyr dessuten gruppetreninger for bedrifter og idrettslag med fokus på blant annet funksjonell trening. Skadeforebyggende trening og behandling samt avanserte metoder for å styre belastningen på utøverne/pasienten, får du også hjelp til hos oss. Testutstyr som Viking-spillerne bruker for å måle styrke og yteevne, er tilgjengelig også for deg. Ved behov bruker vi en tverrfaglig tilnærming og involverer om nødvendig kompetansen i det store nettverket vi har opparbeidet oss gjennom flere år i nasjonal og internasjonal toppfotball.

Vi ønsker deg velkommen til Vikingklinikken!