Nicole Næsheim Tandrevold - mer info

Nicole Næsheim Tandrevold

Klinisk ernæringsfysiolog

Nicole har en master i klinisk ernæring (autorisert klinisk ernæringsfysiolog) fra Universitet i Bergen (2018) og har nylig fullført en videreutdanning i prestasjonsernæring (IOPN diploma in Sports Nutrition, 2023). Hun har også studert 3 år medisin og tatt flere enkeltemner I psykologi (UiB).
Hun brenner for å hjelpe personer med å optimalisere kostholdet sitt slik at de kan nå sine idrettslige mål! Målet mitt er at vi sammen gjennom informasjon og kartlegging finner frem til praktiske råd som du synes er greie å gjennomføre i din hverdag.
Spesielle interessefelt er ernæringsveiledning ved REDs (relative energy deficiency in sport), vanskelig forhold til mat, rehabilitering av skader, generell idrettsernæring (mat før, under og etter økt), ønske om å øke muskelmasse samt irritabel tarm syndrom (IBS).
Har jobbet med ernæringsveiledning og foredrag til utøvere innen både lagidrett, utholdenhet og styrke/kraft siden 2019. Har også erfaring fra sykehus, privat klinikk og kommune.
Hun har selv holdt på med svømming både som ung og nå master på nasjonalt nivå samt crossfit og styrkeløft.
Kurs/sertifiseringer: «Hvordan møte og forstå spiseforstyrrelser» (Villa Sult), Grunnleggende kurs i motiverende intervju (Korus Rogaland), «The low FODMAP diet for IBS» (Monash university), «Ernæring og psykisk helse» (KEFF).

nicole@vikingklinikken.no