Jonas Bergeland - mer info

Jonas Bergeland

Fysioterapeut

Jonas er utdannet fysioterapeut ved PH Absalon, Roskilde. Han har erfaring fra jobb i privat praksis og innenfor toppfotball. Har interesse for bl.a. rehabilitering, idrettsskader og muskel- skjelettskader og skal nå til høsten i gang med kurs innenfor idrettsmedisin.

jonas@vikingklinikken.no


Niklas Juliussen - mer info

Niklas Juliussen

Fysioterapeut

Niklas er utdannet fysioterapeut fra HiOA (2015). Han har jobbet ved flere tverrfaglige klinikker, samt landslagsskolen og idrettslag på bredde og toppnivå. Fra 2021 er Niklas fysisk trener og fysioterapeut for Viking Fotball akademi. Interessefelt er fysisk trening, idrettsskader, rehabilitering og muskel- skjelettplager. Han er opptatt av å se hele mennesket i behandlingssituasjoner. Niklas har etter utdanningen kurset seg og kan i tilleng tilby behandling i slyngetrening, dry needling, trykkbølge og idrettsskader.

Niklas er ansvarlig for vårt tilbud Ultrasonisk vekst og modningstest. Les mer om den her.

 

niklas@vikingklinikken.no

Telefon: 97584815


Mats Ellingsen - mer info

Mats Ellingsen

Fysioterapeut

Mats er utdannet fysioterapeut fra Saxion University i Nederland, med fordypning i manuelle teknikker og idrettsfysioterapi. Han har erfaringer fra både offentlig sektor, rehabilitering og privat praksis. Mats har også mange års erfaring med styrketrening og flere forskjellige idretter. Han er en allsidig terapeut med særinteresser innen idrettsskader og arbeidsrelaterte belastningsplager. Fra 2022 er Mats fysisk trener og fysioterapeut for Viking Fotball akademi.

mats@vikingklinikken.no


Halvard Øen Grova - mer info

Halvard Øen Grova

Daglig leder / Fysioterapeut

Halvard er utdannet fysioterapeut fra HiST (2006), har mastergrad i idrettsfysioterapi ved NIH (2009) og er spesialist i idrettsfysioterapi MNFF. Han har jobbet ved flere tverrfaglige klinikker. Siden 2009 har Halvard vært fysioterapeut og medisinsk koordinator i Viking FK. Fra 2018 har han også vært fysisk trener for Viking FK sitt a-lag. Halvard er også fysioterapeut for Norges U21-landslag herrer. Interessefelt er fysisk trening av lag og individuelle utøvere, idrettsskader, rehabilitering og bevegelsesanalyse / tilpasning av såler.

halvard@vikingklinikken.no