Liisa Maria Iversen - mer info

Liisa Maria Iversen

Kiropraktor

Liisa er utdannet kiropraktor (MSc) ved AECC, Bournemouth (2019). Hun har spesialkompetanse på diagnostisering og behandling av skader relatert til nerve-, muskel- og skjelettsystemet og har flere års erfaring fra praksis i privat klinikk.
Liisa er opptatt av å tilby en helhetlig behandling og bruker ulike manuelle teknikker i tillegg til å veilede innen forebyggende og rehabiliterende tiltak/øvelser. Hun har særinteresse for problematikk relatert til nakke, kjeve og hodepine, i tillegg til idrettsrelaterte skader. Liisa har også kommet i gang med videreutdanning innen idrettsmedisin.
Som kiropraktor kan hun sykemelde i inntil 12 uker og henvise videre til spesialisthelsetjenesten og radiologiske undersøkelser.

liisa@vikingklinikken.no


Tarald Sørenes - mer info

Tarald Sørenes

Kiropraktor

Tarald er spesialist på muskel- og skjelettskader, med sykemelding- og henvisningsrett til røntgen, MR og ortopedi. Han jobber i det medisinske støtteapparatet til Viking FK A-lag, og som medisinsk ansvarlig, samt fysisk trener til Viking FK A-lag kvinner. Han har tidligere vært tilknyttet Vidar FK, Wang Ung og Wang Toppidrett. 

Tarald har særlig interesse innen behandling av idrettsskader, rehabilitering og skadeforebyggende trening. Han har et høyt fokus på testing og trening for return-to-play etter skade. 

Han har videreutdanning innen idrettsproblematikk fra NIMI, FIFA og FC Barcelona. 

Tarald holder foredrag om trening, belastningsskader og idrettsproblematikk, blant annet for barn- og unge innen bredde- og toppidrett.

Vår idrettskiropraktor Tarald har: 

  • 5-årig universitetsutdannelse med omfattende videreutdanning innen idrettsmedisinsk behandling og rehabilitering.
  • Ambassadør for Skadefri
  • Tilknyttet det medisinske teamet til Viking FK A-lag Herrer
  • Medisinsk koordinator for Viking FK A-lag Kvinner
  • Erfaring fra NFF landslagskolen og yngre U-landslag for både jente- og guttesiden

 

tarald@vikingklinikken.no