Behandlingstilbud - Vikingklinikken

Lege og idrettslege i Stavanger

Ønsker du vurdering av vår idrettslege?

Bestill time

Vi har fått ny lege!

En av fordelene for deg som kommer til Vikingklinikken med en problemstilling eller skade, er at vi jobber tverrfaglig.

Fra 1. desember 2023 har vi ny lege på plass hos oss. Lege Kim Salte er spesialist i idrettsmedisin og allmennmedisin, og tar i mot et stort spenn av problemstillinger.

Timer bookes enklest via vår online booking oppe til høyre på siden. 


Vikingklinikken - Stadion

Ultrasonisk vekst og modningstest

Ønsker du som ung idrettsutøver å optimalisere treningsprosessen din, samt redusere risikoen for skader?

Ta kontakt med vår testansvarlig fysioterapeut

Skreddersydd trening for din unike vekstkurve

Ønsker du å optimalisere treningsprosessen din, forbedre ytelsen, og redusere risikoen for skader? Med Ultrasonisk Vekst og modningstest hos Vikingklinikken kan du få skreddersydde treningsprogrammer basert på din unike vekstkurve.

Vekst og modning spiller en vital rolle i en idrettsutøvers utvikling, trenbarhet, skaderisiko og inkludering. Vi baserer vår tjeneste på solid forskning innen disse områdene og tilbyr markedets mest presise test for identifikasjon av vekst og modning. Dette gir deg best mulig grunnlag for din sportslige utvikling.

Vikingklinikken i samarbeid med Bioprofile AS er eksperter på kartlegging, veiledning og informasjon relatert til vekst og utvikling innen idrett. Med fokus på dine spesifikke behov og potensial, er våre primære mål:

 

• Forebygging av skader: Ved å identifisere din vekstspurt kan vi redusere risikoen for skader betraktelig.

 

• Optimalisering av trening: Kjennskap til din biologiske alder gir oss muligheten til å optimalisere treningen din.

 

• Redusere seleksjonsbias: Ved å forstå hvem som er tidlig, normalt, eller sent utviklet, kan vi bidra til å redusere seleksjon basert på modning.

 

• Ferdighetstrening: Tidlig trening basert på din forventede fysiske profil forbedrer dine idrettslige ferdigheter.

 

Hva gir testen deg?

Ved en Ultrasonisk Vekst og Modningstest (UVMT) får du følgende innsikt:

 

• Din utviklingsgrad (tidlig, normalt, sent)

 

• Din biologiske og kronologiske alder

 

• Din høyde, vekt og BMI

 

• Din estimerte slutthøyde

 

• Hvor langt du har kommet i din vekstspurt, uttrykt som % av din slutthøyde

 

Resultatene gir oss muligheten til å generere en detaljert rapport med informasjon om din nåværende vekstfase, potensielle skader du bør være oppmerksom på, veiledning i håndtering av belastning, og et personlig treningsprogram. Dette er utviklet av vårt team av eksperter på vekst og modning i ungdomsidrett, med formål om å forebygge skader og øke din prestasjon.

 

For å lære mer om vår UVMT test og hvordan vi kan hjelpe deg å nå dine idrettslige mål, ta kontakt med oss på niklas@vikingklinikken.no, eller book time for UVM-test på Vikingklinikken.no


Vikingklinikken - Stadion

Jobbe hos oss?

VIKINGKLINIKKEN ER PÅ JAKT ETTER NY KOLLEGA I FØRSTEELLEVEREN

Er du en lagspiller med en offensiv tilnærming til idrettsmedisin og aktiv rehabilitering så er du ett skritt nærmere en plass i startoppstillingen.

Vi utvider våre lokaler på SR-Bank Arena og søker dermed fysioterapeut/kiropraktor til å fylle ut de ledige plassene i teamet.

Du vil bli en del av ett fremadstormende lag på Vikingklinikken og en del av Vikingfamilien hvor inkludering, glede og innsatsvilje er grunnpilarer.

Ta kontakt med Halvard eller Kenneth for ett uforpliktende møte i første omgang, så får vi se hva andre omgang vil bringe.

Vi ser frem til å høre fra deg!


Vikingklinikken - Stadion

Ny avdeling på Eiganes i Stavanger!

Vi har åpnet en ny avdeling på Eiganes!

Vikingklinikken avdeling Eiganes

Vikingklinikken utvider nå med ytterligere en avdeling. Denne er plassert i Viking FK sitt historiske klubbhus med adresse Steingata 98, 4023 Stavanger. Her vil våre behandlere komme enda nærmere lokalmiljøet og tilby timer hos manuellterapeut, fysioterapeut og kiropraktor. Vi kan også bistå med personlig trening.

Ta kontakt med oss på telefon, epost eller via online booking for å få satt opp time til konsultasjon.


Pre season 2023

Pre-season 2023

Ta kontakt

Fysisk trening og testing av lokale fotball lag på alle nivå!

Vikingklinikken tilbyr nå lokale lag i området oppfølging på fysisk trening for fotball. Vi stiller vårt personell tilgjengelig for testing og trening av ditt lag. Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud!


Vikingklinikken - Stadion

Velkommen til Vikingklinikken

Høy kompetanse på idrettsskader!

Vikingklinikken består av to idrettsmedisinsk klinikker. Hovedklinikken er i SR-Bank Arena, men vi har også en avdeling på Eiganes (Steingata 98).

Hos oss treffer du behandlere og lege med lang fartstid og bred erfaring innen idrettsmedisin samt forebygging og behandling av skader. Viking Fotballs A-lag og ungdomsavdeling er blant de vi server med vår medisinske kompetanse og erfaring, og vi står selvsagt klar til å hjelpe deg også!

Vi har stor kapasitet, korte ventetider og topp moderne utstyr og treningsfasiliteter. Vi behandler din idrettsskade, uansett type idrett og om du er mosjonist, toppidrettsutøver eller noe midt i mellom. Aktive pasienter som trenger fysikalsk rehabilitering og trening for sin idrettsskade er også hjertelig velkomne hos oss.

Vi tilbyr dessuten gruppetreninger for bedrifter og idrettslag med fokus på blant annet funksjonell trening. Skadeforebyggende trening og behandling samt avanserte metoder for å styre belastningen på utøverne/pasienten, får du også hjelp til hos oss. Testutstyr som Viking-spillerne bruker for å måle styrke og yteevne, er tilgjengelig også for deg. Ved behov bruker vi en tverrfaglig tilnærming og involverer om nødvendig kompetansen i det store nettverket vi har opparbeidet oss gjennom flere år i nasjonal og internasjonal toppfotball.

Vi ønsker deg velkommen til Vikingklinikken!


Medisinsk ansvarlig for Viking FK

Hinna Helsepark og Vikingklinikken har levert det totale medisinske tilbudet til Viking Fotball sin elitesatsning i totalt 9 år.

Vi er stolte av å være en bidragsyter og medisinsk ansvarlig for de mørkeblå. Gjennom tett samarbeid med klubbens trenerapparat arbeider vårt helseteam for å holde vikingspillerne friske gjennom en lang sesong.

Hinna Helsepark og Vikingklinikken bidrar med skadeforebyggende trening og behandling samt avanserte metoder for å styre belastningen på spillerne.

Når skader oppstår har vi en tverrfaglig tilnærming og involverer om nødvendig kompetansen i det store nettverket vi har opparbeidet oss gjennom flere år i toppfotballen.


Vikingklinikken adresse

Slik finner du Vikingklinikken!

Vikingklinikken adresse
Klikk for stort bilde

Finn oss

Vi holder til på kortsiden av SR-Bank Arena ned mot treningsbanen og Gandsfjorden.

Skal du til behandling på Vikingklinikken kan vi tilby gratis parkering under tak. Bruk samme parkering som når du besøker Stadionparken kjøpesenter.

Parkeringsregler

Alle kunder må trekke billett ved ankomst. Det finnes en billettautomat rett etter innkjørsel til p-anlegg samt ved alle innganger. Denne legges synlig i frontvindu i bilen. Easypark-appen kan også brukes – benytt kode 0247.

Hverdager kl. 06:00-15:00: 2 timer gratis parkering med mulighet for å betale for time 3 og 4. Maks parkeringstid er 4 timer.
Hverdager fra kl. 15:00 og lørdager: 4 timer gratis parkering.